Programma

Dagprogramma 21 september voor (oud)-medewerkers

Dit programma start voor de reünie voor oud-docenten en medewerkers

14:00 – 14:30 inloop
14:30 – Welkomstwoord in de aula. Daarna gelegenheid in de personeelskamer om deze samenkomst voort te zetten.

Dagprogramma 21 september – oud-leerlingen

Dit programma is voor iedereen die een ticket heeft gekocht toegankelijk

Vanaf 15:00 zijn de deuren geopend voor alle reünisten die zich aangemeld hebben. Vanaf dat moment is het mogelijk om informeel elkaar te ontmoeten. Hiervoor hebben wij de aula ingericht voor de ‘oudere’ groepen en oud-medewerkers. In de diverse lokalen kunnen jaargenoten elkaar ontmoeten en de bekende groepsfoto’s maken.

Omdat het de laatste reünie op deze locatie betreft en we het 100-jarig jubileum willen vieren, wordt de reünie ook een knalfeest. Op het buitenterrein wordt een grote feesttent geplaatst waar ook op diverse plaatsen het eten genuttigd kan worden, inzet van foodtrucks en een professionele catering zorgen voor een top middag en avond.

In de feesttent gaan we ook de muzikale geschiedenis van het Gertrudis & De Michel Mavo ten gehore brengen met de ‘Gertrudis/Michel All-Stars band’. Met in de basis een band aangevuld met oud-leerlingen en medewerkers (waarvoor je kunt aanmelden) wordt er muzikaal spektakel neergezet. Onder de bezielende leiding van Bert van Uffelen wordt deze band samengesteld. Niet alleen de all-stars band zorgt voor dit feestelijk tintje maar ook een feestband om later op de avond nog even een spetterend knalfeest neer te zetten. Tussen de bands door hebben we diverse DJ’s (natuurlijk) oud-leerlingen die zorgen dat de muziek blijft klinken.

Oh ja… en we hebben de Gertrutten nog die in Roosendaal al jarenlang de carnaval ondersteunen met hun muzikale klanken!

We knallen zeker tot 23:00 door deze dag om er een onvergetelijke (laatste) reünie van te maken, meld je snel aan wanneer je dat nog niet gedaan hebt.